Kérdés:
Kínából származó olcsó hotend alkatrészek képesek-e jó nyomatokat készíteni?
Greenonline
2017-06-10 06:56:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

TL;DR

Lehetséges-e önálló részek felhasználásával hotendet készíteni az eBay-ről Kínából, és így is kiváló minőségű nyomtatást lehet elérni?


Véleményem szerint az E3D V6 hotend meglehetősen drága, 70 dollár / font, különösen azok számára, akik szűkös költségvetéssel rendelkeznek. Most, nyilvánvalóan / feltehetően, van egy meglehetősen szigorú minőségbiztosítási és tesztelési konstrukció, és nekik fizetniük kell a kutatási költségeikért és a kezdeti megmunkálási beállításokért, és ez a magas költségekben is megmutatkozik. Emellett eszembe jut az a kifejezés, hogy megkapod, amit fizetsz .

Azonban arra gondoltam, hogy az egyes részeket Kínából szereztem-e, darabonként dollárért, vagyis a következőket mondani:

  • Torok (teflon béléssel)
  • Fűtőtömb
  • Hűtőborda
  • Fúvóka
  • Pneumatikus csatlakozó (PC4-05 / PC4-M06)
  • Fűtés
  • Termisztor

nekem is lehet egy hotend, amely ugyanolyan jól teljesít, vagy egyenletesen teljesít egy E3D hotendet, vagy felhõs kakukkföldön élek?

Végül is ne felejtsük el, hogy a legtöbb, ha nem, a Az E3D hotend valószínűleg egyébként is Kínából származik, manapság, mivel a legtöbb gyártási lehetőség az USA-ból / EU-ból az olcsóbb gyártóbázisokba és megmunkáló üzletekbe költözött, Észak-Ázsiában.

Olvastam annyit idők ben, amikor az emberek extrudálási problémákkal, silány nyomatokkal, stb. találkoztak olcsó nyomtatójukkal, míg végül kibontották a készpénzt és frissítettek egy valódi E3D hotendre. Ezt követően a nyomatok sokat javultak. Ezt már számtalan szor olvastam, blogokban, szálakban stb., Ezért feltételezem, hogy ez nem lehetséges.

Tudomásul veszem, hogy ha az alkatrészek nincsenek megfelelően elkészítve, és végül a torok, a fúvóka stb. belső oldalán sorjázik, akkor az izzószál nem fog extrudálni helyesen. Lásd tbm0115 válaszát a meddig él az extruder / fúvóka élettartama? Ha azonban feltételezem, hogy az általam kapott alkatrészek megfelelően vannak megmunkálva és elkészítve, akkor nem lehet probléma , igaz?

Valaki valóban megtette ezt? A hotenderekkel való bütykölés kész dolog? Van valakinek jó tanácsai és / vagy tippjei?

MEGJEGYZÉS: Ez a kérdés nem igazán a véleményes válaszok után történik, annak érdekében, hogy az SE szabályainak megfeleljen - bár a véleményeket mindig szívesen fogadjuk -, de csak azt szeretném tudni, hogy bárkinek van első kézből (pozitív vagy negatív) tapasztalata erről.

Kettő válaszokat:
Ecnerwal
2017-06-10 07:57:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nehéz biztosan megmondani - az egész nyomtatóm olcsó alkatrész, amelyet Kínában vásárolt készletként Kínában egy kínai diák, aki otthagyta azt az Egyesült Államokban (én feltámasztottam, miután elhagyták.) Minden felsorolt ​​alkatrészt tartalmaz, és Azt hiszem, végül rendeztük, hogy mi is a termisztor valójában, így a hőmérséklet most pontosabb.

Kinyomtatja.

Lehetne jobban nyomtatni? - Valószínűleg, de egy bizonyos ponton az összes olcsó alkatrész cseréje ostobának tűnik .vs. csak építsen egy új nyomtatót jobb alkatrészekkel, így az eredeti funkcionális marad. Kétlem, hogy találkoztam valaha is egy "E3D V6" -val, és google-lnom kellene, hogy lássam, milyen állományról van szó. Az egyetlen dolog, amit valójában a fúvóka cseréjére gondolok, részben azért, mert csak találgatom, hogy milyen méretű (főleg a nyomtatás módja alapján, ha különböző méretűre állítjuk be). Fontos vagyok valamilyen szigetelés hozzáadása is a fűtőblokk számára, miután egy első ütközésként alufóliát fektetett köré.

Hasonlóképpen, ha a sorjaival stb. kapcsolatos aggodalmak vannak, akkor bizonyos fokú fékezéssel kiválaszthatja az ilyesmit. , ha tudod csinálni és hogyan kell csinálni (azaz valamilyen mechanikusan meg kell felelni.) De természetesen a "Kínából származó alkatrészek" nem monolit entitás - vannak jó és rossz részek, amelyek mind Kínából származnak - az internetes értékesítés állapotát figyelembe véve valószínűleg (számodra ismeretlen) választhatja azokat az alkatrészeket, amelyek megfeleltek a minőségellenőrzésen, olyan részeket, amelyek nem működtek meg a minőség-ellenőrzésen, és olyan részeket, amelyekre a minőség-ellenőrzés soha nem figyelt (amelyek egy része átmehet, mások pedig kudarc), ugyanabból a termelési létesítményből, különféle árusoktól elérhető, különböző áron nts. És akkor sokféle termelő létesítmény is létezik.

Az Egyesült Államokban vagy Európában történő gyártás sem varázslatos golyó - az árral történő behozatalért nehéz versenyezni, ezért remélhetjük, hogy kiváló minőségű kínálatot kínálunk, de ez lehet, hogy ténylegesen egy adott szállítótól, vagy egy adott alkatrészcsomagtól származik.

0scar
2018-06-26 13:43:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Elnézést a téma feltárásáért, de szeretném megosztani tapasztalataimat olcsó kínai alkatrészekkel, amelyeket ezekről a nyilvánvaló aukciós oldalakról szereztek be.


Saját Hypercube Evolution Az összes alkatrészt kínai beszállítóktól rendeltem, kivéve az alumínium extrudálási profilokat. Ez magában foglalja az öveket, csavarokat, anyákat, elektromos kábeleket, nyomtatótáblát, léptetőket és meghajtókat, főzőlap alkatrészeket.

Nem vagyok hivatalos E3D hotend, és nem is rendelkeztem valaha, ezért nem tudom összehasonlítani az E3D klónok közvetlenül a tisztviselővel. Van azonban egy Ultimaker 3 Extended (UM3E) tulajdonom, amelyet a nyomtatás rajongói csoportjának irányítok, hogy népszerűsítsem saját nyomtatójának építését és olyan alkatrészek gyártását, amelyeket nem kereskedelmi forgalomban vagy nevetséges áron értékesítenek. Az UM3E által gyártott termékek minősége nagyon jó, amint ezt a minőségi márkától elvárták, így összehasonlítani tudom a saját nyomtatóm termékeit az UM3E termékeivel.

Gyakran mondják mások , hogy a HyperCube Evolution-mel létrehozott nyomatom legalább olyan jó, mint az UM3E-n gyártott termékek, vagy néha még jobb is. Ebből a szempontból nagyon nehéz különbségeket észlelni a termékekben. Az UM3E a használat egyszerűségéről ismert, és viszonylag alacsony szükség van a bütykölésre, hogy működőképes legyen vagy működőképes maradjon, de a saját alkotásom sem igényel sok bütykölést. Például. Soha nem volt még eltömődés (több kilométer 2,85 mm-es izzószálat nyomtattam), miközben viszonylag nagy visszahúzási hosszúságot használok (ugyanaz, mint az UM3E-n alapértelmezetten a Cura-ban). Ebben a tekintetben soha nem volt szükségem frissítésre hivatalos E3D hotendre, és valószínűleg soha nem is lesz szükségem rá.

Tehát válaszoljon a kérdésére , ha lehetséges a Kínából származó külön alkatrészek felhasználásával hotend készítése a kiváló minőségű nyomtatás érdekében (miközben alacsony a bütykölési igény), igazolhatom hogy valóban lehetséges .


Oldaljel: Vegye figyelembe, hogy ha az anyagokat helyben szerzi be, pl. helyi webáruházak, valószínűleg Ön is importált kínai alkatrészekkel készül! (általában sokkal magasabb költségekkel ; de legalább hamarabb megérkeznek !)

Időnként a kinézium alkatrészeit amazonoktól szerzem be a helyi eladóktól az idő szűkössége miatt - ha valami elromlik, egyszerűen nincs hetek várni az alkatrészekre.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...