Kérdés:
Az Ender 3 X-tengely értéke nem megfelelő
chewbapoclypse
2019-11-11 13:14:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tehát most kaptam meg az Ender 3-at, és megpróbáltam kinyomtatni egy részt. Azt azonban észrevettem, hogy a nyomtató megpróbálja kinyomtatni azt a részt, amelyet az ágy közepén kell elhelyezni, a bal oldalon.

A végrehajtás előtt elvégeztem az automatikus otthoni, szintező eljárásokat, de a bal oldalra továbbra is ki akarja nyomtatni.

Ellenőriztem azokat az értékeket, amelyekről azt gondolja, hogy vannak X-hez, de ezek körülbelül 60 mm magasak (azaz a vezérlés / tengely mozgatása menüből a nulla pozíció felé mozgatom, és amikor megérinti a kapcsolót, továbbra is pozitív irányban gondolja 65-70 mm-nek).

Kipróbáltam a régi jó teljesítményciklust, de minden egyes alkalommal úgy tűnik, hogy egyre rosszabb a nyomtatás az élhez. Biztos vagyok benne, hogy biztosan kitaláltam valamit. Valaki tudja, hogyan lehet javítani a nem egyeztetett helyzetet?

Köszönöm a tanácsokat!

Üdvözöljük a 3DPrinting.SE oldalon! Áthelyeztem a kérdést a Metáról a fő webhelyre.
Sajnálom, a kérdés nem teljesen világos számomra. A "de itt az ideje" alatt azt érted, hogy "de idővel ez"? Arra utal, hogy rétegeltolás történik? Azaz. a régebbi réteg tetején lévő réteg pontosan elfér rajta, de a nyomatok eltolódtak a régi rétegtől?
Mutatna egy fotót a problémáról? Ha házhoz rendeli a nyomtatót, akkor a kapcsoló helyzetét 0-ra kell állítania.
Egy válasz:
chewbapoclypse
2019-11-12 05:02:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tehát a digitális kijelző értékeivel kapcsolatos problémákat az X tengely lekötése és nem haladása okozta. A tengelyt a vezérlőpulton keresztül kellett pozitív irányba mozgatnom, és észrevettem, hogy ha kb. Félúton kijut, akkor nem halad előre, mint két vagy több lépés.

A kezelőpanelen ez azt mondta, hogy 235 mm-re vagyok az alappozíciótól, de a valóságban inkább a félúton jártam. Amikor visszahelyeztem az otthoni helyzetbe, a kiolvasás továbbra is azt mutatta, hogy pozitív irányban eltértem az otthoni pozíciótól.

A javításhoz lebontottam és rekonstruáltam (mindenről gondoskodtam. vízszintes és vízszintes volt), az övet is ellenkező irányba fordítottam (a fogakat lefelé, hogy a léptetőgörgő megfogja az öv fogait).

Az "öv megfordítása" megjegyzés arra utal, hogy valóban rosszul állította össze. Ha az ékszíj fogai nem kapcsolódnak a tárcsa fogaskerekéhez, akkor valószínűleg megcsúszik, ami problémát okozhat, amelyet megfigyelt, mivel a motor megfordul, de az öv mozoghat, vagy nem.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 4.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...