Kérdés:
Hogyan lehet egy J-fejű extruder fejet a Prusa i3-hoz rögzíteni?
leeand00
2016-01-16 19:28:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Prusa i3 átdolgozást építek, és nem sikerült kiderítenem, hogyan kell felhelyezni a J-Head extruderemet (lásd alább), jelenleg csak nyomás alatt van, de úgy tűnik, hogy ott van két lyuk van az éter oldalán; nem biztos, hogy a helyén akarják tartani, de úgy tűnik.

Image of two holes in the side of the x-carriage with a J-Head Extruder just below it, with ring exposed

Van valami javaslata, hogy mit használjak a helyén tartáshoz? Ez mindenképpen egy olyan rész, amelyet sok körül mozgatunk.

frissítés

Image of two holes in the side of the x-carriage with a J-Head Extruder just below it (pushed up a little bit)

Egy válasz:
tjb1
2016-01-16 19:55:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Úgy tűnik, hogy a hotend nem biztos, hogy teljesen be van zárva, biztos benne, hogy nem ragadt le?

Ha beragadt és tovább tudod vinni, akkor ezeknek a lyukaknak közvetlenül a kisebb gyűrűn kell átmenni a J-fej tetején. Mindössze egy gépi csavart kell befúrnia az egyes lyukakba a melegítő rögzítéséhez. A megfelelő működés érdekében a csavarnak legalább egy vonalban kell lennie a másik oldallal.

Ó, értem, mire gondolsz ... van egy mélyedés a tetején, és úgy tűnik, hogy ez magasabbra megy, amikor betolom a J-Head extruderbe. Szóval csak tovább tolom, és a csavarok visszatartják onnan?
Úgy tűnik, hogy a gyűrű, amiről beszélek, csak látható a képén, hosszú utat kell megtennie ahhoz, hogy sorba állítsa a lyukakkal. Elég messzire tudod hozni ahhoz?
Úgy néz ki, de valójában nem toltam ennyire felfelé.
Ez jobb (lásd a fenti második képet)?
Igen, két csavar behelyezésével rendben kell tartani.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...